لیندر پائس ، تنیسور ۴۶ ساله هندی که موفق به کسب ۷۶۷ پیروزی دوبل در سطح رقابتهای ATP و قهرمانی در ۵۴ جام در سطح رقابتهای ATP، شده است اعلام کرد که سال ۲۰۲۰ آخرین فصل حضور او در دنیای تنیس خواهد بود.
آخرین فصل حضور لیندر پائس در تنیس
جالب اینکه این تنیسور هندی نخستین قهرمانیاش در بخش دوبل رقابتهای ATP را در سال ۱۹۹۷ به دست آورده است. لیندر پائس در شبکه اجتماعیِ توییتر نوشت:
بی صبرانه مشتاق شروع تقویم فصل ۲۰۲۰ دنیای تنیس هستم، جایی که تنها در چندین تورنمنت منتخب شرکت خواهم کرد، با تیمم به مکانهای مختلفی سفر خواهم کرد و با تمام دوستان و هوادارانم در سراسر دنیا جشن و شادی برگزار خواهیم کرد. برای رسیدن به اینجا، شما برایم نقش یک نماد الهامبخش را ایفا کردید؛ اگر شما نبودید من هم قطعا به چنین جایگاه و مقامی نمیرسیدم. از این رو در آستانه آغاز سال جدید باید از تمامی شما تشکر کنم. برای من ۲۰۲۰، سالی سراسر احساساتی خواهد بود و بسیار مشتاقم که شما را در طول این سفر پرفراز و نشیبم ملاقات کنم و از نزدیک ببینم.
لیندر پائس نخستین قهرمانیاش در بخش دوبل رقابتهای ATP Tour را در سال ۱۹۹۷ و در چنای به دست آورد؛ این اتفاق در حالی ۲۳ سال پیش به وقوع پیوست که ستارگان جوان امروز دنیای تنیس نظیر استفانوس تسیتسیپاس، الکساندر زورف، دنیس شاپووالوف و الکس دی مینور در آن زمان حتی به دنیا هم نیامده بودند. او در حد فاصل سالهای ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ موفق به کسب حداقل یک قهرمانی در سطح رقابتهای Tour شده بود. آخرین قهرمانی او هم در رقابتهای سال ۲۰۱۵ اوکلند به دست آمد. پائس که برای اولین بار در سال ۱۹۹۹ به صدر رنکینگ جهانی بخش دوبل مردان صعود کرد، برنده مدال برنز بخش انفرادی المپیک ۱۹۹۶ شد و تنها قهرمانیاش در بخش انفرادی رقابتهای ATP Tour را در سال ۱۹۹۸ و در نیوپورت به دست آورد. بد نیست بدانید که پائس ۸ بار در بخش دوبل مردان و ۱۰ بار در بخش میکس گرند اسلمها به قهرمانی رسیده است.
او در مصاحبهای با سایت ATP Tour در ماه ژوئیه گفته بود:
در حال حاضر با شور و اشتیاق زیادی بازی میکنم. وقتی که جوانتر بودم، برای آوردن نان و کره بر سر میز غذا تنیس بازی میکردم. من هنوز هم همان آدم سابق هستم اما در حال حاضر برای شادی و نشاطی که از تنیس بازی کردن دریافت میکنم، به حضورم در این ورزش ادامه میدهم. هرروز صبح از خواب بیدار میشوم و لباسهای تنیسم را به تن میکنم… تنیس ورزش بسیار زیبایی است که شادی و خوشحالی را به افراد زیادی هدیه داده است.
قهرمانی پائس در تنیس میکس ویمبلدون سال ۲۰۱۰، او را بعد از راد لاور به دومین تنیسوری تبدیل کرد که در سه دهه مختلف برنده ویمبلدون شده است. او بین سالهای ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۶ به طور متوالی در مسابقات المپیک شرکت کرد و به تنها هندی و نخستین تنیسوری تبدیل شد که در هفت المپیک حضور یافته است. او همچنین کاپیتان سابق تیم دیویس کاپ هند بود و با ۴۳ پیروزی دوبل، رکورددار پیروزی در دیویس کاپ به شمار میرود. پائس در سال ۹۷-۱۹۹۶ برنده ارزشمندترین جایزه ورزشی هند به نام Rajiv Gandhi Khel Ratna شد، در سال ۱۹۹۰ Arjuna Award را برد، برنده Padma Shiri در سال ۲۰۰۱ شد و به سبب تاثیرگذاری بر تنیس کشور هند، در ژانویه ۲۰۱۴ سومین جایزه نظامی بااهمیت کشور به نام Padma Bhushan را دریافت کرد. پائس علاوه بر کسب مدال برنز المپیک، در بازیهای کشورهای مشترکالمنافع، بازیهای آسیایی هیروشیمای ۱۹۹۴، بوسان ۲۰۰۲ و دوحه ۲۰۰۶ به مدال طلا رسیده و همچنین مدال برنز بازیهای آسیایی هیروشیمای ۱۹۹۴ و بوسان ۲۰۰۲ را هم در کارنامه دارد.